Neem contact op

info@fysiotherapiepraktijkhaarlem.nl     Bel ons: 023-5310363

Fysiotherapie

Ben je aan het herstellen van een operatie? Heb je last van een burn-out? Of kun je som-mige lichaamsdelen niet meer goed bewegen door een (sport) blessure? En zoek je goede begeleiding door een professionele en ervaren fysiotherapeut?

Fysiotherapie: weer in beweging komen

Fysiotherapie is erop gericht de blokkades in jouw lichaam te onderzoeken en op te heffen. En de therapie helpt je om jouw lichaam weer in beweging te brengen. Zodat je met minder tot geen pijn en met meer energie weer goed kunt functioneren in het dagelijks leven.

Fysiotherapie behandeling bij De Praktijk voor Fysiotherapie

Bij de Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie bekijken we samen waar jouw lichaam te maken heeft met blokkades of bewegingsbeperking. Onze aanpak combineert fysiotherapie met haptonomie om inzicht te krijgen in klachten en hun gevolgen op zowel geestelijk als lichamelijk niveau. Deze fysiotherapie op haptonomische basis helpt klachten ook op lange termijn te verbeteren. En idealiter verdwijnen de klachten zelfs geheel.

Onze fysiotherapie behandeling bevat een aantal onderdelen:

Bewustwording van jouw manier van bewegen;
Het herkennen van signalen van jouw lichaam;
De interpretatie van die signalen;
Het aanleren van ander gedrag of andere bewegingen; Het trainen van nieuwe vaardigheden.

Fysiotherapie bij arbeidsgerelateerde klachten

In onze maatschappij is het steeds lastiger goed naar ons lichaam te luisteren. Veel mensen ervaren stress of druk vanuit hun werk en ontwikkelen op den duur arbeidsgerelateerde pijnklachten. Herken jij jezelf in deze situatie en zoek je begeleiding in dit herstelproces? Dan stellen wij graag samen met jou een behandelplan op zodat je op termijn weer aan het werk kunt!

Fysiotherapie bij revalidatie van operatie, trauma of ongeluk

Wanneer jouw lichaam te maken heeft gehad met een trauma (bijvoorbeeld een ongeluk of een operatie), dan heeft het tijd nodig om weer helemaal te herstellen. Goede begeleiding door een ervaren fysiotherapeut is vaak essentieel om goed te revalideren. Bevindt jij je in deze situatie? Dan stellen wij graag samen met jou een haalbaar behandeldoel en -plan op!

Sportfysiotherapie en sportbegeleiding

Heb je te maken met sportblessures en zoek je de begeleiding van een ervaren sportfysiotherapeut? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden diverse sportclubs als sportfysiotherapeut. Samen met jou stellen we een behandelplan op waarin verantwoorde training op verschillende niveaus bijdraagt aan de soepele overgang van revalidatie naar sportbeoefening.

Wilt u meer informatie?
Bel ons direct op 023-5310363 of laat een bericht achter via onze contactpagina.

Meer van onze diensten

Wij bieden naast de bovenstaande dienst ook nog een aantal andere belangrijke diensten aan. Bekijk hier meer.

Fysiotherapie

Ben je aan het herstellen van een operatie? Heb je last van een burn-o...

Lees meer

Haptonomie

Voel jij je ook gespannen? Zit je niet lekker in je vel of zit je zelf...

Lees meer

Medical Taping

Elastische tape dat spieractiviteit stimuleert De basis van medical t...

Lees meer