Neem contact op

info@fysiotherapiepraktijkhaarlem.nl     Bel ons: 023-5310363

Over ons

De praktijk is gevestigd op een goed bereikbare plek aan de rand van de stad op de Julianalaan 315, 2015 BP in Haarlem. Je kunt contact met ons opnemen via 023- 5310363.

fysiotherapie praktijk haarlem buitenPersoonlijke aandacht en individueel afgestemde behandelingen

Fysiotherapie is een vak wat de afgelopen jaren een zeer sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt. Tal van protocollen werden ontwikkeld en er werd veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit van bepaalde behandelmethoden. De Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie volgt deze ontwikkelingen op de voet. Maar ook kozen wij de afgelopen jaren bewust voor een kleinschalige praktijk. Wij vinden persoonlijke begeleiding en individueel afgestemde behandeling namelijk erg belangrijk. En wij zijn van mening dat een niet al te grote praktijk hieraan bijdraagt.

Monitoring met behulp van MRS

De Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie beschikt over moderne oefenapparatuur van Monitored Rehab Systems (MRS). Deze apparatuur is gekoppeld aan allerlei gedigitaliseerde programma’s en maakt het zo mogelijk vorderingen te meten. Deze apparatuur gebruiken wij ook bij het intakegesprek om – op basis van metingen – een goed behandelplan en behandeldoel op te stellen.

Fysiotherapie of haptonomie afspraak annuleren

Kan een gemaakte afspraak onverhoopt toch niet doorgaan? Je kunt een afspraak uiterlijk 24 uur vooraf kosteloos annuleren.

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)

Sinds 2006 zijn alle fysiotherapeuten direct toegankelijk voor een intakegesprek en een daaraan gekoppelde behandeling. Je hebt dan ook geen verwijzing meer nodig van de huisarts en kunt direct een afspraak met ons maken. Neem voor het intakegesprek een geldig identiteitsdocument en de gegevens van jouw ziektekostenverzekeraar mee. De Praktijk Fysiotherapie en Haptonomie heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Kwaliteitswaarborg
De Praktijk Fysiotherapie en Haptonomie is aangesloten bij de volgende organisaties:

Beleidsorgaan Centraal Kwaliteitsregister (BOCK)
Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKF)
Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiders (VHZB)

Wilt u meer informatie?
Bel ons direct op 023-5310363 of laat een bericht achter via onze contactpagina.